Materiaalisuunnittelija

Joustava ja positiivinen Materiaalisuunnittelija saa paikan!

Onko sinulla positiivinen asenne muutokseen ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa? Olet kehittämisintoinen ja aina valmis oppimaan uutta. Ratkot ongelmia, toimit tehokkaasti myös paineen alla ja olet oma-aloitteinen ja joustava. Näet ratkaisuja enemmän kuin haasteita. Kommunikoit sujuvasti englanniksi puhelimessa ja sähköpostilla.  Jos vastasit kaikkeen kyllä, olet etsimämme henkilö.

Materiaalisuunnittelijana toimit osana timanttista tuotannonsuunnittelun tiimiä. Tehtävässäsi vastaat raaka-aineiden ja pakkausmateriaalien tilauksista, vastaanoton ja kulutuksen seurannasta sekä varastotason optimoinnista. Työskentelet tarvittaessa myös tuotannonsuunnittelijan tai ostopäällikön sijaisena.  

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta tai työkokemusta materiaalisuunnittelusta.

Tarjoamme sinulle jatkuvasti kehittyvän työympäristön sekä mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää ja kehittyä. Saat huumorintajuisen ja rennon työyhteisön, jossa voit olla oma itsesi.

Mikäli olet etsimämme henkilö, jätä hakemuksesi palkkatoiveineen rekrytointijärjestelmäämme 8.3.- 25.3.2018 välisenä aikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Tuotannonsuunnittelija Kim Kiviranta tiistaina 13.3. klo 12-14 ja keskiviikkona 14.3. klo 9-11. Hänet tavoitat numerosta 0400196791.

Hakuaika alkaa: 08.03.2018 08:00 Hakuaika päättyy: 25.03.2018 23:59